Wednesday, May 4, 2011

entry nih untuk aku jer.kalau tak minat.jangan baca~

oke.
hari nih aku nak luahkan perasaan jer banyak banyak.
sebab hari nih aku memang geram giler kat kau.
pehal tah kau berdua itu.
ouh~
waterhey !

ape tah yang kau saket hati dengan aku dan dia.
kalau aku FAMOUS amos.
kau jeles??


cakap depan depan lar bhai.
tak payah nak hupdate status,buat note bagai.
kau ingat ade orang nak pegi stalker~
kau ingat kau FAMOUS sangat?


*sory lau ade segelintir yang terasa hati*
ouh!giler sarcastic ayat kau!apasal kau tak tag jer?
takot?depan aku buat ar muka konon kau ar manusia paling baek kat dunia.
ouh!kalau aku lebih terkenal dari kau.kau kisah?
jangan nak jaga tepi kain orang sangat.
takut kain kau pulak koyak.
or maybe tepi JUBAH kau kot koyak~
buat pe kau nak lawan orang FAMOUS?
ade pekdah ker?
sukahati aku lah kalau aku suka tegur orang sesuka hati aku.
sebab aku memang mesra alam.kau susah ke?
aku tak pakai mulut kau lah tegur orang yang aku tak kenal.
*suke amek tahu orang yang takde kaitan dengan kamu*
eyh!!
kau ke aku?
"ouh!dier tuh dulu takde pakwe,takde makwe.dier tak chantek pon ade pakwe.eyh!orang gituh pun ader orang nak?bla..bla..bla.."
takde mase doe nak amek tahu org yang aku takde kaitan~
buat saket otak lar. -________-""



AND also aku FAMOUS sebab KEGATALAN AKU PADA YANG BERLAINAN JANTINA~
hey,lek lu~
nak mengata tengok ar cermin dulu.
pakwe kau tuh bukan laen jantina ke ngan kau?
ke kaw nih LESBIAN?
ade MAKWE bukan PAKWE?
giler~
sedar lah siket.
aku pun sedar lah wei.
takkan ar kawan kau semua pompuan.

ANTI - LELAKI ke kau?
agak agak ar~


OHMAIGOD!
*tolonglah RESPECT kat orang sekeliling kau*
aku rasa aku takde lah nak kacau kau stadi tertonggeng tonggeng tuh.
stail kite berbeza.so what?
aku rasa nya tak lah ajak kau join the club berkarok jamban ngan speaker bagai tuh.
kau nak stadi,aku paham lah.
bukannya aku nih buta.
walaupun aku tak pakai contact lens mahal macam kau.
pandailah aku nak tengok kalau kau nak belajar.
retilah aku nak hormat.
rilek ar.hidup nih memang macam roda.ada masa kat atas.ada masa kat bawah.
nih lah orang cakap KARMA.kau tahu KARMA?
bukak ar kamus elektronik doe.
takpun GOOGLE jer~
kau kan terer IT.


dalam dunia nih kan.
kadang kadang kena lah JUJUR dan IKHLAS.
kalau kau dah TOLONG orang,tak payah lah nak mengungkit.
ke kau nak memFAMOUSkan diri kau disebabkan KEBAIKAN kau tuh?
pikir lah diri sendiri.aku pun tak lah baek sangat.tak CUN mana.tak lah PANDAI mana.
tapi,aku ulang ar lagi sekali.
HIDUP NIH MACAM RODA.

sebelum kau nak cakap kat orang.
kau kena pikir dulu.kau pernah tak buat benda tuh kat orang.
kalau betul TAKDE.barulah kau nak cakap kat orang.


lastly.
SERIOUSLY.
SILLY ar kau cakap belakang.
such a TRUE COWARD kau tahu.
nak cakap.cakap depan.
aku tak kesah.
jangan tak cakap agy kau dah canang satu reban ayam.
WATERHEY ar.
dah balek.pehtu nak gune medium FACEBOOK.
jangan nak bogelkan diri sendiri doe depan orang ramai.
MALU.siyes aku cakap.aku takot kau yang MALU.


*kau tak suka aku.gy M*** ar.aku kan FAMOUS!*



1 comment:

  1. amboi..marah sangt dier ni..parah nii..hehehe

    ReplyDelete